A fodrászat hosszú távú befektetés!
Tudom, hogy nagyon sok munkával lehet megkeresni azt a pénzt, ami a minden napi megélhetéshez kell.
Mára már bebizonyosodott, hogy iskolában tanultak csak arra elegendő, hogy legyen egy papírod arról, hogy fodrász vagy.
Azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy élvezni tudd a munkád és olyan vendégekkel legyél körülvéve, akik hosszútávon örömmel fizetik ki neked azt a pénzt, ami téged boldoggá tesz.

Nem az iskolában tudod megszerezni. Hanem olyan oktatásokon, ahol sikeres oktatók osztják meg veled azt, a tudást és tapasztalatot mitől ők sikeresek lettek.

Ilyen oktatás lesz október 20-án a Hajvágó Fieszta.

-Szabados Iréne a rövid hajvágások specialistája a hajvágás tudományába avat bele. Sokéves oktatói tapasztalatait osztja meg veled.
-Farkas Andrea a Farkas Hair Academy alapítója elmondja és megmutatja, hogy miért fontos a térlátás, és a geometriai fogalmak ismerete a hajvágás során.
Saját kollekcióján keresztül vezet be a kiemelések és a leválasztások világába
-Molnár Joli, aki hosszú idő óta oktatja a fodrászokat egy ritkán oktatott világba a göndör haj vágásának világába vezet el. Megmutatja, a fortélyokat, amivel te is sokkal jobban fogod a göndör hajakat vágni.
-Villányi László mérnök a csodabogár, aki a Brainycut hajvágó rendszert megalkotta a hajvágás új dimenzióját tárja eléd. Csak a vele való találkozás több millió forintot ér!
Már bőven túl vagyunk az egymillión, ami most a kapott tudás százalékban ki sem fejezhető részéért megkaphatsz!
-A Barber Save and Cut két oktatója Gambár Erik és Petró Marcell a fodrászat egy ma nagyon népszerű területére kalauzol el. A barberek világában szerezett tapasztalataikat osztják meg veled. Gyakorló barberként rengeteg szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek. Ezt a remek új üzleti lehetőséget tanulhatod meg tőlük.

Katt ide a jegyért!

A fodrászat lényege az alkotás, de ha mindezt vállalkozóként csinálod akkor elengedhetetlen a vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges ismeret.
Mi fodrászok, ha vállalkozóként is megáljuk a helyünket akkor boldogok kiegyensúlyozottak és sikeresek leszünk.
Ennek a komplex tudásnak a megszerzéséhez is segítséget nyújt a Hajvágó Fieszta.

Üzleti tudást adó oktatóink közül:

-Dr. Pető Bence egy olyan témában ad útmutatást, ami komoly fejtörést okoz akkor amikor árat akarunk emelni, elmondja nekünk, hogy „Hogyan lesz az árból profit.”
-Kiss Krisztina évek óta vezeti saját könyvelő irodáját. Nagyon közelről ismeri a kisvállalkozók könyvelési és a könyveléshez tartozó problémáit. Sok nagyon kényes témában fog hasznos ötleteket adni.
Segít előre gondolkodni. Mivel a nyugdíjrendszer már most is elég gyenge lábakon áll, hasznos megoldásokat fogsz kapni ahhoz, hogy hogyan gondoskodj a nyugdíjas éveidről. Még akkor is, ha nagyon távol van.
-Barna Alexandra az egyetlen Magyarországon működő szépségipari marketing ügynökség alapító tulajdonosa a ma már minden fodrász vállalkozónak elkerülhetetlen online és offline marketing megvalósításához ad azonnal használható tippeket.
A legjobb befektetés, ha a saját tudásodba fektetsz be!
Vedd meg a jegyed MOST!

BEFEKTETEK A TUDÁSOMBA

Gondolj csak bele, hogy hetente, hány ezer forintot költesz el teljesen felesleges értelmetlen dolgokra.
A Hajvágó Fieszta nem költség, hanem befektetés!
Most ezt a pénzt a saját vállalkozásod sikeressé tételére fordíthatod.
Ez nem hizlal es nem betegít meg!
A Hajvágó Fieszta szín tiszta HASZON!

MEGVESZEM A JEGYEM!

A Te szakmai sikeredért!
Marsi László

Oszd meg ha tetszett!

Marsi László
Marsi László

Szia Marsi László vagyok, és egyéni vállalkozó fodrászoknak segítek több vendéget és több profitot szerezni. 37 éve, azaz 23 éves korom óta vagyok fodrász. Sok ideje kívánkozik ki belőlem az a sok évnyi tapasztalat, amit összegyűjtöttem, szóval úgy döntöttem, hogy ezen az oldalon elmondok mindent, amit tudok és alkalmazok a fodrász vállalakozás üzleti és szakmai oldaláról. Olvasd szeretettel és forgasd haszonnal az írásaimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.