A fodrászat hosszú távú befektetés!
Tudom, hogy nagyon sok munkával lehet megkeresni azt a pénzt, ami a minden napi megélhetéshez kell.
Mára már bebizonyosodott, hogy iskolában tanultak csak arra elegendő, hogy legyen egy papírod arról, hogy fodrász vagy.
Azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy élvezni tudd a munkád és olyan vendégekkel legyél körülvéve, akik hosszútávon örömmel fizetik ki neked azt a pénzt, ami téged boldoggá tesz.

Nem az iskolában tudod megszerezni. Hanem olyan oktatásokon, ahol sikeres oktatók osztják meg veled azt, a tudást és tapasztalatot mitől ők sikeresek lettek.

Ilyen oktatás lesz október 20-án a Hajvágó Fieszta.

-Szabados Iréne a rövid hajvágások specialistája a hajvágás tudományába avat bele. Sokéves oktatói tapasztalatait osztja meg veled.
-Farkas Andrea a Farkas Hair Academy alapítója elmondja és megmutatja, hogy miért fontos a térlátás, és a geometriai fogalmak ismerete a hajvágás során.
Saját kollekcióján keresztül vezet be a kiemelések és a leválasztások világába
-Molnár Joli, aki hosszú idő óta oktatja a fodrászokat egy ritkán oktatott világba a göndör haj vágásának világába vezet el. Megmutatja, a fortélyokat, amivel te is sokkal jobban fogod a göndör hajakat vágni.
-Villányi László mérnök a csodabogár, aki a Brainycut hajvágó rendszert megalkotta a hajvágás új dimenzióját tárja eléd. Csak a vele való találkozás több millió forintot ér!
Már bőven túl vagyunk az egymillión, ami most a kapott tudás százalékban ki sem fejezhető részéért megkaphatsz!
-A Barber Save and Cut két oktatója Gambár Erik és Petró Marcell a fodrászat egy ma nagyon népszerű területére kalauzol el. A barberek világában szerezett tapasztalataikat osztják meg veled. Gyakorló barberként rengeteg szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek. Ezt a remek új üzleti lehetőséget tanulhatod meg tőlük.

Katt ide a jegyért!

A fodrászat lényege az alkotás, de ha mindezt vállalkozóként csinálod akkor elengedhetetlen a vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges ismeret.
Mi fodrászok, ha vállalkozóként is megáljuk a helyünket akkor boldogok kiegyensúlyozottak és sikeresek leszünk.
Ennek a komplex tudásnak a megszerzéséhez is segítséget nyújt a Hajvágó Fieszta.

Üzleti tudást adó oktatóink közül:

-Dr. Pető Bence egy olyan témában ad útmutatást, ami komoly fejtörést okoz akkor amikor árat akarunk emelni, elmondja nekünk, hogy „Hogyan lesz az árból profit.”
-Kiss Krisztina évek óta vezeti saját könyvelő irodáját. Nagyon közelről ismeri a kisvállalkozók könyvelési és a könyveléshez tartozó problémáit. Sok nagyon kényes témában fog hasznos ötleteket adni.
Segít előre gondolkodni. Mivel a nyugdíjrendszer már most is elég gyenge lábakon áll, hasznos megoldásokat fogsz kapni ahhoz, hogy hogyan gondoskodj a nyugdíjas éveidről. Még akkor is, ha nagyon távol van.
-Barna Alexandra az egyetlen Magyarországon működő szépségipari marketing ügynökség alapító tulajdonosa a ma már minden fodrász vállalkozónak elkerülhetetlen online és offline marketing megvalósításához ad azonnal használható tippeket.
A legjobb befektetés, ha a saját tudásodba fektetsz be!
Vedd meg a jegyed MOST!

BEFEKTETEK A TUDÁSOMBA

Gondolj csak bele, hogy hetente, hány ezer forintot költesz el teljesen felesleges értelmetlen dolgokra.
A Hajvágó Fieszta nem költség, hanem befektetés!
Most ezt a pénzt a saját vállalkozásod sikeressé tételére fordíthatod.
Ez nem hizlal es nem betegít meg!
A Hajvágó Fieszta szín tiszta HASZON!

MEGVESZEM A JEGYEM!

A Te szakmai sikeredért!
Marsi László

Oszd meg ha tetszett!

Leave a Reply

Your email address will not be published.